puh. 045 1580030 Katso sijainti kartalta

Ohjeet

ITSEPALVELUMYYNTITILAN SOPIMUSEHDOT

Yleistä

Kirpputorimme sijaitsee kahdessa kerroksessa; yläkerrassa (katutasossa) on itsepalvelupöytiä ja -hyllyjä sekä provisiomyyntituotteita. Alakerrassa on itsepalvelupöytiä ja huonekaluja.

Lisäksi myyntitilan vuokranneiden käytössä on pientä lisämaksua vastaan lukollinen vitriini ja lasihyllykkö (katutasossa kassan läheisyydessä), sekä näyteikkunapaikka (katso hinnasto).

Alakerrassa sijaitsevan myyntipöydän mitat ovat 100x57 cm (kuva1).  Pöytiä löytyy sivutangon kera tai ilman, jolloin hinta on halvempi. Yläkerran pöydät ovat kaikki hieman erilaisia, joko vaatetangon kera tai ilman sitä. Yläkerrassa sijaitsevat myös myyntihyllyt, joiden mitat ovat: 110 cm x 38 cm (kuva2). Hyllyvuokraus sopii niille, joilla on vain vähän tavaraa. Myös pelkän rekin saa vuokrattua. Lisätietoa saat varausohjelmasta tai kysymällä liikkeestä.

Myyntitilan varaaminen ja maksaminen

Voit varata ja maksaa myyntitilan netissä Varaa pöytä -sivun kautta,  käymällä paikan päällä tai soittamalla.  Maksu ennen tavaroiden esille laittoa. 

Vuokraamme myyntipöytiä minimissään 6 päiväksi, mutta pituus voi olla esimerkiksi myös 8 päivää. Tarinan kiinniolopäiviä (kuten juhlapyhiä) ei lasketa vuokra-aikaan. 

Hinnoittelu

Voit hinnoitella tuotteesi perinteisesti  kynällä tai netissä Kirppari Kalle -palvelun avulla. Viivakoodilliset tarra-arkit tulostuvat aina Tarinassa. Tarrassa on valmiina asiakas- ja pöytänumero sekä viivakoodina että numeroina. Kirjoitat itse vain tuotekuvauksen ja hinnan, mieluiten tussilla tai kuulakärkikynällä.

Hintalapuissa on juoksevat tuotenumerot, joten näet nettisivuiltamme ja tilityksestä myyntijaksosi päätyttyä, mitkä tuotenumerot/tuotteet on myyty. Jos olet hinnoitellut hintalaput Kirppari Kalle -palvelussa, näet sieltä kirjoittamasi tuotekuvauksen ja hinnan myytyjen tuotteiden listauksessa.

Käytäthän aina vain meiltä saamiasi hintalappuja ja ilmoitathan hintalapussa aina viallisesta tuotteesta!

Kun haluat alentaa jonkin erillisen tuotteen hintaa, selkeintä on tehdä uusi hintalappu. Kassalta saat halutessasi ALE-kylttejä.

Hintalapputarrat kannattaa kiinnittää lisäksi vielä hakaneuloilla, joita saat lainaan liikkeestä.

Myynnin aloittaminen

Voit tuoda myyntituotteesi jo myyntijaksoasi edeltävänä päivänä, ma-pe klo 16:30-17:00 ja la-su klo 14:30-15:00. Poikkeustapauksissa voimme sopia aikaisemmasta tuonnista myyntijaksosi ensimmäisenä aamuna. (HUOM! Jos tuot edellisenä iltana tavaraa, saavuthan liikkeeseemme ennen sulkemisaikaa! Arkisin klo. 17:00 ja viikonloppuisin klo. 15:00.)

Myyntitilan täyttöajasta täytyy aina ilmoittaa. Jos meillä ei ole täyttöajasta tietoa eikä myyntitilaa ole täytetty ensimmäisen myyntipäivän aikana, katsomme, ettei pöytää tulla täyttämään. Perumme tällöin varauksen sekä veloitamme siitä pöytävuokran kokonaisuudessaan.

Muistathan ilmoittautua kassalle tuodessasi tavaroita. Jos sinulla on tuotteita, jotka eivät sovi myyntipöytääsi, esim. suuret ja arvokkaat tuotteet, voit asettaa ne erilliseen niille tarkoitettuun myyntihyllyyn pientä lisämaksua vastaan (hinnasto). CD- ja DVD -levyistä voit tuoda sisällön kassalle. Suosittelemme, että laitat levyt esim. kahvinsuodatinpussiin ja kirjoitat päälle pöytäsi numeron, levyn nimen ja viivakoodihintalapusta löytyvän tuotenumeron. CD-säilytyskotelot kirjattuina em. tiedoilla käyvät myös hyvin. 

HUOM! Ethän jätä kenkiä, pienhuonekaluja, säilytyskasseja tai -laatikoita lattialle (pöydän tai rekin alle). Tavarat lattialla vaikeuttavat siisteyden ylläpitoa! Pöydälle mahtumattomille pienhuonekaluille on oma alue  huonekalupuolella, sekä taulusi ja lamppusi voimme laittaa esille pientä maksua vastaan (katso hinnasto).

Kassalta saat tarvittaessa vuokrattua varashälyttimiä.

Henkarit kuuluvat pöytävuokraan - ethän tuo omia henkareita- ja tuothan myyntiin aina vain puhtaita tuotteita!

Myynnin seuraaminen

Voit seurata myyntiäsi Kirppari Kalle -ohjelman kautta millä tahansa päätteellä. Ohjelmasta näet mm. myytyjen tuotteidesi tuotenumerot ja saldon sekä tuotekuvauksen, mikäli olet täyttänyt sähköisesti hintalaput. Pääset kirjautumaan palveluun omilla tunnuksillasi klikkaamalla Varaa Pöytä -sivua. Saldoa voi aina tiedustella myös liikkeestä.

Myynnin päättäminen

Pöydän tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä aina tunti ennen sulkemisaikaa (ma-pe klo 16:00 ja la-su klo 14:00 mennessä).  Ilmoittauduthan kassalle tullessasi tyhjentämään myyntipöytäsi. Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, joudumme veloittamaan 20,00 € tekemästämme tyhjennyksestä. Jos et pääse tyhjentämään pöytääsi, voit ostaa tyhjennyspalvelun etukäteen hintaan 10,00 €. Tällöin tuotteet tulee noutaa mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa.

Jos et ole noutanut tuotteitasi viikon kuluessa myyntijaksosi päättymisestä, tuotteesi katsotaan hylätyiksi ja niiden omistusoikeus siirttyy Kirpputori Tarinalle. 

Myyntituoton tilitys

Tilitämme myynnistäsi tulleet tuotot kassakoneen antaman reaaliaikaisen tilityksen perusteella. Rahojen tilitys tapahtuu liikkeessä joko käteisellä tai pankkitilille. Valitessasi pankkitilin, rahat maksetaan tilillesi viimeistään 7 pankkipäivän kuluessa.  Tilityksen yhteydessä on todistettava henkilöllisyys. Tarkistathan tilityksen heti niin voimme korjata mahdolliset virheet, sillä myöhemmin ilmaantuneita epäselvyyksiä emme korvaa. (HUOM! Jos myynti on yli 200€, tilitämme sen vain tilille.)

Jälkimyynti

Tarinaan jääneet yksittäiset tuotteet menevät jälkimyyntiin 7 vrk ajaksi myyntijaksosi päättymisestä. Jälkimyyntiä saattaa kertyä esimerkiksi silloin, kun tuotteitasi on kulkeutunut muihin pöytiin, ja et ole huomannut viedä niitä mukanasi. Jälkimyynti kertyy aina henkilökohtaiselle asiakasnumerolle, joten saldoa kannattaa tarkkailla aina viikko myyntijakson päättymisen jälkeen.

Jos jälkimyyntituotteita ei ole myyty tai kertynyttä jälkimyyntiä tilitetty, siirtyvät tavarat ja tuotto Kirpputori Tarinan omaisuudeksi 8 vrkn kuluttua myyntijaksosi päättymisestä.

Myyjän vastuu

Myyntitilan vuokraaja on aina vastuussa tuotteista, joita hän myy, ja että hänellä on oikeus myydä tuotteet. Myyntitilan siisteyden ylläpitäminen kuuluu lähtökohtaisesti pöydän vuokraajalle.  

Myyjän tulee huomioida, että Kirpputori Tarina ei ole vastuussa kadonneista tai varastetuista tuotteista. Tarinan henkilökunta tekee kuitenkin aina parhaansa estääkseen varkaudet. Liikkeessä on tallentava kameravalvonta, hälytysjärjestelmä sekä hälytinportit. Kirpputori Tarina ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa.

Kielletyt myyntituotteet

Kirpputori Tarinassa ei saa myydä K-18 -tuotteita, piraattituotteita, aseita, teräaseita, tupakkatuotteita, alkoholia, huumausaineita, lääkkeitä,  joitain huonekasveja (esim. pölyttäviä, voimakashajuisia, sotkevia), voimakkaasti haisevia tai likaisia tuotteita. Myös viallisten sähkölaitteiden myynti on ehdottomasti kielletty. Tarinalla on oikeus poistaa kielletyt tuotteet myynnistä.

Mikäli myyjä tuo yllä olevia kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on hän korvausvastuullinen täysimääräisenä.

 

Jos Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä - henkilökuntamme palvelee mielellään.

Kirpputori Tarina toivottaa hyvää Myyntionnea!

UUTISIA

Kaikki ajankohtaiset »